Laden ... Even geduld ...

Onze nieuwsbrief


Betalen

Betalen met iDEAL
Overmaken
Betalen bij afhalen/afleveren

Direct online betalen met iDEALiDEAL-klein.jpg

Uiteraard kunt u uw betaling direct bij het bestellen voldoen. 

Ideal (direct internetbankieren) 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruikmaken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalsysteem.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • U heeft controle en overzicht op de betaling 
  • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

Hoe werkt iDEAL? 

U plaatst een bestelling bij Excellent Living. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaarstaat. 

U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u stemt in met de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Excellent Living wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Bancontact/Mister Cashmr cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U kiest in de kassa voor betalen via Bancontact/Mister Cash.

Vooruit per bank

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan Excellent-Living.nl. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra. De verzendkosten betaalt u alleen indien dit van toepassing is.

Vooruitbetalen is een veilig manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag één of meerdere dagen onderweg zijn voordat het bij Excellent-Living.nl wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag – mits op voorraad- uw bestelling verzonden.

Rekeninginformatie Excellent Living

Bank: ING
Ten name van: Excellent-Living
Rekeningnummer: 5163443
IBAN: NL53INGB0005163443
BIC: INGBNL2A

Vermeld bij uw betaling altijd het ordernummer (dit staat in de bevestigingse-mail aangegeven).

Let op, zodra wij uw betaling ontvangen hebben, wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Betalen bij afhalen

betaalmogelijkheden.pngWanneer u uw bestelling komt afhalen bij onze studio kunt u deze contant of middels PIN voldoen. Wij accepteren naast bankpassen ook de gangbare creditcards.

Betalen bij afleveren

Wanneer u liever betaalt wanneer uw bestelling wordt afgeleverd, kunt u natuurlijk ook uw bestelling onder rembours laten bezorgen.